Drobečková navigace

Úvod > Obec > Aktuality > Gulášfest 2015-Chrastavec opět bodoval!

Gulášfest 2015-Chrastavec opět bodoval!



Datum konání:
15.8.2015

V sobotu 15.8. 2015 proběhl již druhý ročník Gulášfestu ve Vítějevsi a tým z Chrastavce se opět umístil na prvních místech. Letos jsme obsadili první příčku jak v kategorii Cena diváka, tak i v kategorii Odborná porota, což je pro Chrastavec velký úspěch. Celkem se soutěže účastnilo 12 družstev a vařil se guláš nejen z masa hovězího, ale i vepřového, divočiny nebo mořských plodů. K poslechu a tanci zahrála cimbálová hudba Šmytec a v odpoledních hodinách kapela Kdokolif. Večer následovala diskotéka s DJ Lumixem.

Na této akci ale kromě guláše nechyběly ani další souteže jako je třeba soutěž o nejlepší štrůdl, pití malinovky, pivní štafeta nebo soutěž o Vítějeveský tuplák, kdy jsme v posledních dvou zmiňovaných soutěžích opět bodovali. Samozřejmě nechybělo ani bohaté občerstvení, takže si každý účastník přišel na své, i když nebyl zrovna milovníkem guláše.

Připomínkou úspěchu chrastaveckého týmu je putovní kotlíkový pohár, který je umístěn v místním pohostinství. Doufáme, že se nebude nikam stěhovat ani příští rok a my si tam budeme jeho přítomnosti užívat i příští rok. Děkujeme také všem našim občanům, kteří přišli chrastavecký tým podpořit! Více ve fotogalerii.